Hallin säännöt

Hallin käyttösääntöjen hyväksyminen on edellytys hallin asiakkuudelle.

 1. Koiran omistaja / ohjaaja on vastuussa kaikista koiransa aiheuttamista vahingoista tai häiriöstä.
 2. Koirat on pidettävä kytkettyinä (MYÖS Radan rakentamisen ajan, jotta pis-sa/kakkavahingoilta vältytään), elleivät ne ole harjoitteluvuorossa.
 3. Huolehdi siitä, että koirasi ei tarpeettomasti hauku.
 4. Koiran tulee olla rokotettu Kennelliiton ohjeiden mukaisesti.
 5. Siivoa koirasi jätökset – myös piha-alueilta ja lämmittelylenkiltä. Hallin seiniin, oviin tai heti oven pieleen EI pissitetä koiria. Jos tapahtuu pissa- / kakkavahinko, niin paikka puhdistetaan VÄLITTÖMÄSTI pesu-aineliuoksella ja vedellä. Jätössakko 5,- maksetaan joko vihreään postilaatikkoon (kuittaus vihkoon) tai tilille FI29 1788 3000 0037 31 NDEAFIHH, viite 4909.
 6. Ovien edustat pidetään puhtaana, välineistöä hallilla. Oveja ei suljeta ”väkisin”. Ovien eteen ei saa jättää mitään tavaraa.
 7. Halliin kuljetaan parkkipaikan puoleisilta ovilta. Ovet ovat aina lukitut ja ne avautuvat soittamalla numeroon 045 1431 960 (hallin vuokraajan numero ohjelmoidaan järjestelmään). Puhelimesta kuuluu ”varattu”-ääni ja oven lukot napsahtavat auki 15 s ajaksi. Soitto on maksuton. HUOM! Hallin käyttö on sallittu vain tiloja vuokranneille ja heillä on kulkuoikeus halliin. 🙂
 8. Sytytä vain tarpeellinen valomäärä. Valot ovat kenttäkohtaiset. 1-rivin valot sytytetään ja sammutetaan valokatkaisijoista. Kenttäkohtaisia valoja ohjataan ohjauskeskuksesta, joka sijaitsee hallin kulkuoven ”kenttä3” vieressä. ON=1, OFF=0
 9. Esteet säilytetään siististi kunkin kentän takaseinällä, ei levällään ympäri hallia. Kaikki esteiden siirrot tehdään NOSTAMALLA! Hallin järjestyksestä on huolehdittava viemällä tavarat aina omille paikoilleen
 10. Esteiden käyttö on sallittua vain, mikäli käyttäjä omaa riittävän tietotaidon niiden turvallisesta suorittamisesta.
 11. Esteet on tarkoitettu vain koirille ja koiraharrastusta varten. Esteille saavat mennä vain koirat. Lapset ovat hallilla vanhempiensa vastuulla ja valvonnassa.
 12. Kerää aina radan numerot pois radalta harjoituksen jälkeen.
 13. Jos lainaat esteitä toiselta kentältä, palauta ne.
 14. Esteharjoittelun apuvälineistö säilytetään kentällä 3.
 15. Hallissa ei säilytetä ylimääräisiä tavaroita (omia häkkejä, esteiden apuvälineistöä jne). Niiden tuominen hallille harjoituksia varten on sallitua ja jopa suotavaa.
 16. Tupakointi vain siihen osoitetulla paikalla pihalla.
 17. Ilmoita este- ja hallivahingoista, info.koirakeskus@gmail.com.
 18. Hallia vuokrataan vain hallin säännöt hyväksyneille tahoille.
 19. Koulutuskentän säännöt löytyvät myös hallin seinältä ja tavaroiden säilytysohjeistus kentän kansioista.
 20. Hallin varausten peruutukset. Ensisijaisesti varaukset siirretään. Mikäli peruu alle 7 vrk ennen veloitetaan 50 % ja alle 2 vrk veloitetaan 100 % hinnasta.